Kjøp Baklys, Baklykt fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Baklykter produsent

BOSCH Baklykter venstre og høyre av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Baklykter venstre og høyre av høy kvalitet
STARK Baklykter venstre og høyre av høy kvalitet
VAN WEZEL Baklykter venstre og høyre av høy kvalitet
TRW Baklykter venstre og høyre av høy kvalitet
Baklys VALEO venstre bak til en lav pris
Baklys JP GROUP venstre bak til en lav pris
Baklys JOHNS venstre bak til en lav pris
Baklys HELLA venstre bak til en lav pris
Baklys TYC venstre bak til en lav pris

Kjøp Baklys venstre og høyre til bilen billig på nett

Baklys advarer andre trafikanter om at kjøretøyet befinner seg på veien, størrelsen og om sjåførens intensjon om å stoppe eller utføre en manøver. Levetiden for disse komponentene spesifiseres ikke.

Hva du bør vite om å skifte baklys

  1. Feil på komponent indikeres som oftest av at huset dugger, svakt lys eller manglende lys. I tillegg kan man se riper, hakk og sprekker under inspeksjon.
  2. Hvis du har de nødvendige ferdighetene for å jobbe med elektrisk utstyr, kan du erstatte lysene selv. Koble den negative terminalen fra batteriet før du begynner å demontere dem, og fjern støtfangeren om nødvendig. Når du kobler fra alle kontaktene, er det viktig å være forsiktig slik at du ikke skader tilknytningspunktet. Fester bør fjernes med skiftenøkler eller tenger.
  3. Hold deg til fremgangsmåten som er angitt av kjøretøyets produsent under montering. I de fleste tilfeller bør litt tetningsmiddel brukes på enkelte steder på karosseriet, der hvor den berører komponenten. Dette forhindrer ikke bare at vann trenger seg inn i huset til lyset, men også i kupeen og bagasjerommet.
  4. Belysningelementer kan byttes en om gangen, etter behov, eller parvis. Sistnevnte er å foretrekke når det nye lyset har forskjellige farger eller andre egenskaper enn den gamle. Ikke glem å bytte pakningen til lyset under reparasjonen. Mange produsenter tilbyr deg å kjøpe sett med baklys og tetninger. Dermed slipper du å kaste bort tid og krefter på å søke etter tetninger i nettbutikker for å bestille dem separat.
  5. Bruk spesielle bilkjemikalier og en myk klut for grundig rengjøring av lys.

Baklykt autodeler på tilbud