Kjøp Blinkers, Forblinklys og bakblinklys fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Blinklys produsent

BOSCH Blinklys foran høyre av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Blinklys foran høyre av høy kvalitet
RIDEX Blinklys foran høyre av høy kvalitet
STARK Blinklys foran høyre av høy kvalitet
VAN WEZEL Blinklys foran høyre av høy kvalitet
Blinkers VALEO bak venstre til en lav pris
Blinkers SWAG bak venstre til en lav pris
Blinkers JP GROUP bak venstre til en lav pris
Blinkers JOHNS bak venstre til en lav pris
Blinkers HELLA bak venstre til en lav pris

Kjøp Blinkers venstre og høyre til bilen billig på nett

Blinklys informerer andre trafikanter om førerens intensjon om å starte, stoppe, bytte felt eller kjøre forbi. Det er ikke spesifisert en bestemt levetid for komponentene.

Hva du bør vite om å skifte blinklys

  1. Det største tegnet på at komponentene svikter er manglende respons når de aktiveres. I tillegg kan det være at komponentene forblir på, uten å blinke. Ryker lyspæren hyppig er det enda en grunn til å utføre diagnostikk. Hvis delene har synlige sprekker og hakk, anbefales det å skifte dem.
  2. Det anbefales å kontakte fagfolk på en servicestasjon for å få nye deler installert. Fremgangsmåten varierer etter kjøretøyets merke og modell. Især kan det være at rattet må monteres. Prosedyren bør utføres med stor forsiktighet, ettersom det er viktig å installere sjåførens kollisjonspute riktig under monteringen.
  3. Delene byttes vanligvis ut en om gangen ved behov. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å installere komponenter med forskjellig farge fra de gamle, er det best å kjøpe et sett med blinklys.
  4. For å hindre termiske skader på huset og reflektoren, bør du bare installere lyspærer med den kraften som tillates av kjøretøyets produsent.
  5. Smuss må fjernes med en myk klut, uten bruk av slipende rengjøringsmidler. Du kan også bruke spesielle kjemiske midler for rengjøring av glass.

Forblinklys og bakblinklys autodeler på tilbud