Lagre reservedelsbutikk - kjøp bildeler fra velkjente produsenter i originalkvalitet på nett til lave priser
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Lagre reservedeler tilgjengelig for disse bilmerkene

Lagre til VW til en lav pris
Lagre til VW biler
Alle modeller
Lagre til MERCEDES-BENZ til en lav pris
Lagre til MERCEDES-BENZ biler
Alle modeller
Lagre til BMW til en lav pris
Lagre til BMW biler
Alle modeller
Lagre til TOYOTA til en lav pris
Lagre til TOYOTA biler
Alle modeller
Lagre til AUDI til en lav pris
Bilen Lagre til AUDI
Alle modeller
Lagre til VOLVO til en lav pris
Bilen Lagre til VOLVO
Alle modeller
Lagre til FORD til en lav pris
Bilen Lagre til FORD
Alle modeller
Lagre til NISSAN til en lav pris
Bilen Lagre til NISSAN
Alle modeller
Reservedeler tilbud i kategorien Lagre

Lagre - Viktig reservedelsgruppe hos en bil

Lager blir brukt til å støtte aksling, aksel og andre deler og tillater lineær eller rotasjonsbevegelser. Lagrene mottar og overfører lasten fra den bevegelige enheten til andre deler. De brukes i motor, dynamo, starter, clutch, vifter, pumper, hjulnav-enheter, osv.

Viktige fakta om lager

  • Levetiden til komponentene avhenger i stor grad av driftsforhold. Komponenter i enheter som utsetter for stor last, for eksempel hjulnav, dynamo og clutch, byttes hyppigst. For eksempel, et hjullager svikter vanligvis etter 100 000 til 150 000 km kjørelengde. Levetiden til utløserlageret i clutchen er omtrent den samme.
  • Spesielle avtrekkere og presser er brukes ofte for å skifte lager. I tillegg kan tilgangen til disse delene være blokkert av andre komponenter. Det er derfor best å bytte lager på et bilverksted. Det kreves relevant erfaring og kunnskap, ettersom montasjene sannsynligvis må justeres etter vedlikeholdet. For eksempel, etter at dynamoen er demontert må spenningen på drivreimen justeres. Når vedlikehold og reparasjon av hjulnav er fullført, er det behov for hjulinnstilling.  
  • Installasjon av nytt lager hører ofte sammen med installasjon av andre deler. For eksempel, det gir bedre verdi for pengene å bytte utløserlageret i clutchen sammen med enheten for clutch deksel og clutch lamell. Når det utføres vedlikehold på dynamoen, bør drivreimen byttes også. Husk at det alltid er kostnadseffektivt å kjøpe lager i et sett. Settene er vanligvis billige og inneholder ikke bare alle komponenter som behøves for installasjon, men også smøremidler. Du sparer penger på levering når du kjøper sett i nettbutikken vår.
  • Kjørestilen påvirker i stor grad tilstanden til mange komponenter. For eksempel, driftslevetiden til hjulnav-enheten reduseres ved å kjøre i høy hastighet på veier av dårlig kvalitet. Vanen med å holde nede clutchpedalen med innkoblet gir kan føre til at komponenter i et bestemt system svikter for tidlig. Vennligst merk deg at enkelte deler trenger regelmessig smøring. Det er også viktig å kontrollere tilstanden til beskyttende støvhetter og bytte dem i tide: Hvis vann og smuss trenger seg inn i enheten, samt hvis smøremiddelet lekker, kan det etter hvert ødelegge enheten.