Kjøp Tennplugg fra Tenning og glødesystem i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Tenning og glødesystem katalog

Tennplugg produsent

BOSCH Tennplugger av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Tennplugger av høy kvalitet
RIDEX Tennplugger av høy kvalitet
STARK Tennplugger av høy kvalitet
NGK Tennplugger av høy kvalitet
Tennplugg VALEO til en lav pris
Tennplugg TOPRAN til en lav pris
Tennplugg SWAG til en lav pris
Tennplugg JP GROUP til en lav pris
Tennplugg HELLA til en lav pris

Kjøp Tennplugger til bilen billig på nett

Tennplugger er nødvendige for å tenne luft-drivstoffblandingen i motoren. Levetiden avhenger på typen materiale de er laget fra. Gjennomsnittlig er det 20,000- 30,000 kilometer kjørelengde for kobber, nikkel, krom-nikkel og kobber-nikkel komponenter, 60,000 - 70,000 for platinum, 70,000 - 90,000 for sølv, 70,000 - 100,000 for yttrium, og 80,000 - 100,000 for gull tennplugger.

Viktige ting å vite om utskifting av tennplugger

  1. Utilfredsstillende tilstand av komponentene kan indikeres er bevist ved problemer med å starte motoren, redusert motorkraft og ustabil tomgang. Økt drivstofforbruk kan også ofte merkes. Feilfunksjon med motor fører til vibrasjoner som overføres til karosseriet.
  2. Det er bedre å la profesjonelle gjøre denne utskiftingen av komponentene, siden feilmontering kan ha seriøse konsekvenser. For eksempel kan montering uten en momentnøkkel føre til overstramming. Dette skader komponentene og fører til inntrengning av metallpartikler i forbrenningskammeret. Dette fører til slutt til feilfunksjon hos motorens komponenter.
  3. Husk at når du monterer nye komponenter er det en risiko for å skade gjengene i sylindertoppen. Dette kan føre til en motor overhaling, som aldri er billig. I tillegg bør du tenke over at å koble høyvolts ledningene til komponentene krever ekstrem forsiktighet.
  4. Alle komponentene skal byttes ut samtidig, så det er anbefalt å kjøpe tennplugger i et sett. Antallet av elementer i et sett avhenger på kjøretøyprodusent og modell. Som oftest er det en komponent for hver sylinder, og i noen sjeldne tilfeller - to tennplugger per sylinder.
  5. Bruk av høykvalitets drivstoff forhindrer akselerert slitasje på komponentene. Dette er på grunn av at urenheter i drivstoffet fremprovoserer formering av avleiringer i isolatoren og elektrodene. Dette fører til gradvis ødeleggelse.

Tennplugg autodeler på tilbud