Kjøp Sluttlyddemper, Bakpotte, Bakre lyddemper, Lyddemper eksos fra Eksosanlegg i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Eksosanlegg katalog

Bakre lyddemper produsent

RIDEX Sluttlyddemper sport og universal av høy kvalitet
MAPCO Sluttlyddemper sport og universal av høy kvalitet
STARK Sluttlyddemper sport og universal av høy kvalitet
JP GROUP Sluttlyddemper sport og universal av høy kvalitet
VEMO Sluttlyddemper sport og universal av høy kvalitet
Sluttlyddemper BLUE PRINT universal og sport til en lav pris
Sluttlyddemper DIEDERICHS universal og sport til en lav pris
Sluttlyddemper MAGNETI MARELLI universal og sport til en lav pris
Sluttlyddemper BOSAL universal og sport til en lav pris
Sluttlyddemper HJS universal og sport til en lav pris

Kjøp Lyddemper eksos universal og sport til bilen billig på nett

Bakre lyddemper reduserer støy når eksosen passerer gjennom eksosanlegget og bidrar til at de nedkjøles. Levetiden til delen avhenger av materialet den er laget av. Deler laget av stål varer omtrent 1 til 3 år, deler laget fra aluminisert stål varer i 3 til 6 år og deler laget av rustfritt stål varer i opptil 10 år med drift.

Viktig informasjon om å bytte bakre lyddemper

  1. Tegn på problemer med bakre lyddemper er odører i kupeen, motoren lager mer støy enn vanlig, økt drivstofforbruk, redusert motorkraft, redusert dynamikk for akselerasjonen og motoren overopphetes når den brukes i korte perioder.
  2. Du kan bytte delen selv, hvis den er koblet med flenser eller lyddemperklemmer. Kjøretøyet bør plasseres over en smøregrav, på en rampe eller i en bilheis. Du bør også forberede et hurtigløsende penetrant (gjennomtrengende middel), ettersom dette hjelper med å koble fra rustne tilkoblinger. Du trenger også monteringspasta for eksosanlegg som påføres koblingene.
  3. Det anbefales å besøke et reparasjonsverksted, hvis eksosanlegget må monteres ved sveising.
  4. For å sikre pålitelig drift av eksosanlegget, anbefaler vi å kjøpe bakre lyddemper sammen med nye muttere, klemmer og pakninger. I nettbutikken vår kan du kjøpe alle disse komponentene til en rimelig pris.
  5. Levetiden til delen avhenger av at motoren og relaterte systemer fungerer riktig. For eksempel, forstyrrelser i dannelse av luft/drivstoffblanding fører til at drivstoffet brenner inne i eksosanlegget, noe som igjen fører til skade på systemet. Lyddemperen kan også lett bli skadet når du kjører på veier av dårlig kvalitet. Det er spesielt viktig å unngå å kjøre over dype sølepytter, ettersom det kalde vannet kan få varme komponenter til å sprekke. Bakre lyddemper er noen ganger belagt med spesiell varmebestandig emalje for å beskytte den mot korrosjon.

Lyddemper eksos autodeler på tilbud