Kjøp Sluttlyddemper, Bakpotte, Bakre lyddemper, Lyddemper eksos fra Eksosanlegg i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Bakre lyddemper produsent

MAPCO Bakpotte av høy kvalitet
JP GROUP Bakpotte av høy kvalitet
BLUE PRINT Bakpotte av høy kvalitet
MAGNETI MARELLI Bakpotte av høy kvalitet
BOSAL Bakpotte av høy kvalitet
Sluttlyddemper HJS til en lav pris
Sluttlyddemper AKS DASIS til en lav pris
Sluttlyddemper WALKER til en lav pris
Sluttlyddemper VEGAZ til en lav pris
Sluttlyddemper BUGIAD til en lav pris

Kjøp Lyddemper eksos til bilen billig på nett

Bakre lyddemper reduserer støy når eksosen passerer gjennom eksosanlegget og bidrar til at de nedkjøles. Levetiden til delen avhenger av materialet den er laget av. Deler laget av stål varer omtrent 1 til 3 år, deler laget fra aluminisert stål varer i 3 til 6 år og deler laget av rustfritt stål varer i opptil 10 år med drift.

Viktig informasjon om å bytte bakre lyddemper

  1. Tegn på problemer med bakre lyddemper er odører i kupeen, motoren lager mer støy enn vanlig, økt drivstofforbruk, redusert motorkraft, redusert dynamikk for akselerasjonen og motoren overopphetes når den brukes i korte perioder.
  2. Du kan bytte delen selv, hvis den er koblet med flenser eller lyddemperklemmer. Kjøretøyet bør plasseres over en smøregrav, på en rampe eller i en bilheis. Du bør også forberede et hurtigløsende penetrant (gjennomtrengende middel), ettersom dette hjelper med å koble fra rustne tilkoblinger. Du trenger også monteringspasta for eksosanlegg som påføres koblingene.
  3. Det anbefales å besøke et reparasjonsverksted, hvis eksosanlegget må monteres ved sveising.
  4. For å sikre pålitelig drift av eksosanlegget, anbefaler vi å kjøpe bakre lyddemper sammen med nye muttere, klemmer og pakninger. I nettbutikken vår kan du kjøpe alle disse komponentene til en rimelig pris.
  5. Levetiden til delen avhenger av at motoren og relaterte systemer fungerer riktig. For eksempel, forstyrrelser i dannelse av luft/drivstoffblanding fører til at drivstoffet brenner inne i eksosanlegget, noe som igjen fører til skade på systemet. Lyddemperen kan også lett bli skadet når du kjører på veier av dårlig kvalitet. Det er spesielt viktig å unngå å kjøre over dype sølepytter, ettersom det kalde vannet kan få varme komponenter til å sprekke. Bakre lyddemper er noen ganger belagt med spesiell varmebestandig emalje for å beskytte den mot korrosjon.

Sluttlyddemper autodeler på tilbud