Rør og slanger reservedelsbutikk - kjøp bildeler fra velkjente produsenter i originalkvalitet på nett til lave priser
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Rør og slanger reservedeler tilgjengelig for disse bilmerkene

Rør og slanger til VW til en lav pris
Rør og slanger til VW biler
Alle modeller
Rør og slanger til MERCEDES-BENZ til en lav pris
Rør og slanger til MERCEDES-BENZ biler
Alle modeller
Rør og slanger til BMW til en lav pris
Rør og slanger til BMW biler
Alle modeller
Rør og slanger til TOYOTA til en lav pris
Rør og slanger til TOYOTA biler
Alle modeller
Rør og slanger til AUDI til en lav pris
Bilen Rør og slanger til AUDI
Alle modeller
Rør og slanger til VOLVO til en lav pris
Bilen Rør og slanger til VOLVO
Alle modeller
Rør og slanger til FORD til en lav pris
Bilen Rør og slanger til FORD
Alle modeller
Rør og slanger til NISSAN til en lav pris
Bilen Rør og slanger til NISSAN
Alle modeller
Reservedeler tilbud i kategorien Rør og slanger

Rør og slanger - Viktig reservedelsgruppe hos en bil

Rør og slanger er deler som flytter væsker og gasser fra én enhet til en annen. Du brukes i systemer for smøring, luft- og drivstofftilførsel, kjøling, klimaanlegg, fjerne eksos og rense vindu. De brukes også i hydrauliske enheter: bremser, clutch og servostyring.

Viktig informasjon om rør og slanger

  • Rør og slanger er laget av forskjellige materialer. I de fleste tilfeller er slanger laget av gummi som tåler høye temperaturer og aggressive kjemikalier. Silikon kan også brukes, ettersom det beholder elastisitet over lang tid. Delene blir noen ganger forsterket med syntetiske fibre eller metalltråder for bedre styrke. Rørene er laget av polymermaterialer eller metall.
  • Rør og slanger som brukes i bremsesystemet bør skiftes ut hyppigst: Omtrent én gang per 5 år. I de fleste tilfeller bør delene skiftes ut når de er slitt ut. Tilstanden bør sjekkes ved hvert vedlikehold.
  • I de fleste tilfeller bør nye komponentene installeres på et reparasjonsverksted. Arbeidsvæsken bør tappes av for arbeid på systemer for kjøling, klimaanlegg eller vedlikehold av hydraulisk drift. Systemet bør luftes etter at systemet er installert. Dette arbeidet er svært vanskelig, og krever derfor kunnskap og erfaring.
  • Når du kjøper rør og slanger, må du huske å kjøpe klemmer og fester. Disse er også utsatt for slitasje. Delene er tilgjengelige i nettbutikken vår til svært rimelige priser. Du bør også ha mengden med arbeidsvæske i kjøretøyet tankene dine, ettersom arbeidsvæsken må etterfylles til et visst nivå etter reparasjon.
  • For å unngå for tidlig skade på rør og slanger, bør du kun kjøpe dem som samsvarer med spesifikasjonene til kjøretøyet ditt. Feil arbeidstrykk eller diameteren på delene er ofte årsaken til at de svekkes, og dette fører til at systemet fungerer feil. Det er viktig at rør og slanger ikke bøyes og ikke berører bevegelige deler. Du bør kun bruke væsker som anbefales av produsenten, og skylle ut aktuelle systemer fra tid til annen. Smuss og avleiringer har nemlig en uheldig effekt på komponentene.