Sensorer, relèer, kontrollenheter reservedelsbutikk - kjøp bildeler fra velkjente produsenter i originalkvalitet på nett til lave priser
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Sensorer, relèer, kontrollenheter reservedeler tilgjengelig for disse bilmerkene

Sensorer, relèer, kontrollenheter til VW til en lav pris
Sonde til VW biler
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til MERCEDES-BENZ til en lav pris
Sonde til MERCEDES-BENZ biler
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til BMW til en lav pris
Sonde til BMW biler
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til TOYOTA til en lav pris
Sonde til TOYOTA biler
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til AUDI til en lav pris
Bilen Sensorer, relèer, kontrollenheter til AUDI
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til VOLVO til en lav pris
Bilen Sensorer, relèer, kontrollenheter til VOLVO
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til FORD til en lav pris
Bilen Sensorer, relèer, kontrollenheter til FORD
Alle modeller
Sensorer, relèer, kontrollenheter til NISSAN til en lav pris
Bilen Sensorer, relèer, kontrollenheter til NISSAN
Alle modeller
Reservedeler tilbud i kategorien Sonde

Sonde - Viktig reservedelsgruppe hos en bil

Sensorer, releer og kontrollenheter sikrer effektiv drift av mange systemer og mekanismer i kjøretøyet. Sensorer måler parameterne i omgivelsene, releer justerer spenningstilførselen til tilhørende enhet og kontrollenheter analyserer signaler fra sensorene og sender kommandoer for å koble inn og ut aktuatorer.

Viktig informasjon om sensorer, releer og kontrollenheter

  • Disse delene ikke har en bestemt levetid, og derfor må de kun skiftes når de blir ødelagt. Bileiere har en tendens til å kjøpe sensorer, releer og kontrollenheter som er ansvarlig for drift av motoren, samt smøre- og kjølesystem. Deler som er involvert i driften av blinklys er også populære. Glødeplugger kan svikte i kjøretøy med dieselmotorer. Reservedeler som er ansvarlig for å sikre god komfort, for eksempel dem som er ansvarlig for driften av viskerne og hovedlys, byttes mindre hyppig.
  • Du kan bytte ut enkelte komponenter i denne kategorien selv. For eksempel, releer som plasseres i reléenhet kan simpelthen trekkes ut og nye komponenter installeres på samme plass. Det samme gjelder for sensorer, hvor tilgangen ikke er blokkert av andre enheter og montasjer.
  • Noen ganger må midtre armlene demonteres, samt hjul og deksel for hjulbue fjernes, for å kunne bytte en komponent. Hvis du må jobbe med komponenter som er vanskelige å få tilgang til, anbefales det å besøke et reparasjonsverksted. Komponenter med gjengede koblinger kan ruste fast i delen de festet til. I slike tilfeller trenger du spesialutstyr for å fjerne komponenten, uten å forårsake skade.
  • For å sikre at delene har lang levetid og fungerer riktig, er det viktig at de er riktig kablet: Spenningsfall og kortslutninger er uheldig for elektriske apparater. Sensorene er svært følsomme for forurensing. Det er også viktig at komponentene installeres riktig, ettersom eksponering for vibrasjon og upålitelig feste også fører til skade på delene.