Kjøp Viskerblader, Vindusviskerblad fra Vindusvask i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Vindusviskere produsent

BOSCH Vindusviskere foran og bak av høy kvalitet
RIDEX Vindusviskere foran og bak av høy kvalitet
MAPCO Vindusviskere foran og bak av høy kvalitet
VAICO Vindusviskere foran og bak av høy kvalitet
STARK Vindusviskere foran og bak av høy kvalitet
Viskerblader VALEO bak og foran til en lav pris
Viskerblader TOPRAN bak og foran til en lav pris
Viskerblader JP GROUP bak og foran til en lav pris
Viskerblader HELLA bak og foran til en lav pris
Viskerblader JAPANPARTS bak og foran til en lav pris

Kjøp Viskerblader bak og foran til bilen billig på nett

Vindusviskerblader er konstruert for å fjerne vann og smuss fra overflaten til frontruten. De forsikrer sikt i dårlig vær. Levetiden til komponentene er 1 år. Det er anbefalt å erstatte de før vinteren.

Hva du bør vite om utskifting av vindusviskerblader

  1. Nødvendigheten for utskifting av komponentene indikeres ved linjer som ikke blir fjernet og flekker på frontrutens overflate, overdreven støy fra viskerne og ujevn bevegelse. Under inspisering kan du også oppdage oppflising, sprekker og avflassing av gummi elementet.
  2. Komponentene er forskjellige når det kommer til typen festeelementer de bruker, og dette bør tas i betraktning når man velger og når man montere de.
  3. Du kan enkelt erstatte komponentene på egen hånd, siden ingen ekstra enheter kreves. Det eneste du må gjøre er å beskytte frontruten fra å muligens miste vindusviskerarmen. Du kan bruke en håndduk for dette.
  4. Disse bildelene skal erstattes parvis. Før bestilling av vindusviskerblader, noter at venstre og høyre komponenten kan være forskjellig størrelser. Det er også viktig å ikke forveksle de under montering.
  5. For å få disse bildelene til å vare lengst mulig, velg høykvalitets komponenter. De kan kjøpe dem rimelig fra vår nettbutikk. I tillegg vil du i vår katalog finne et vidt utvalg av produkter for smøring og beskyttelse av bevegelige ledd. For å forlenge levetiden av vindusviskerblader må du være sikker på at frontvinduets spylevæsketank alltid har tilstrekkelig med væske, og at rensesystemet fungerer feilfritt. Husk at forsøk på å fjerne smuss fra en tørr frontrute fører til forverring av gummi elementet.
  6. Hvis komponenten fryser fast til frontruten om vinteren så ikke prøv å rive de løs med makt. Start motoren og vent til isen smelter, eller bruk en spesiell avtinings spray. Gjør det til en vane å løfte vindusviskerarmene fra frontruten når du forlater kjøretøyet ditt på en parkeringsplass.
  7. Jevnlig tørk vindusviskerbladene med en fuktig klut, og vask med vann fra springen. Dette vil fjerne smuss og sand, som fungerer som slipende partikler. Det er ikke anbefalt å smøre gummi elementet med motorolje og silikonbaserte produkter. Selv om de ikke skader komponenten er de skadelige for frontruten og etterlater seg oljeflekker på overflaten.

Vindusviskerblad autodeler på tilbud