Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

HELLA auto deler katalog

Topp produkter merker HELLA
Lyspære, blinklys HELLA
15,84 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Tennplugg HELLA
72,92 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Vindusvisker HELLA
62,38 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Lyspære, hovedlyskaster HELLA
25,51 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv

HELLA bildeler i original kvalitet

HELLA bildeler tilbud
Bestselgere av Tenning og glødesystem kategori
Originale HELLA Tenning og glødesystem reservedeler bil
Bestselgere av Fjæring / demping kategori
Originale HELLA Fjæring / demping reservedeler bil
Bestselgere av Belter, kjeder, ruller kategori
Originale HELLA Belter, kjeder, ruller reservedeler bil
Bestselgere av Vindusvask kategori
Originale HELLA Vindusvask reservedeler bil
Bestselgere av Oppvarming / lufting kategori
Originale HELLA Oppvarming / lufting reservedeler bil
Bestselgere av Pakninger og tetningsringer kategori
Originale HELLA Pakninger og tetningsringer reservedeler bil
Bestselgere av Styring kategori
Originale HELLA Styring reservedeler bil
Bestselgere av Clutch / -deler kategori
Originale HELLA Clutch / -deler reservedeler bil
Bestselgere av Oljer og væsker kategori
Originale HELLA Oljer og væsker reservedeler bil
Bestselgere av Gir kategori
Originale HELLA Gir reservedeler bil
Bestselgere av Tilhengerinnretning / -tilleggsdeler kategori
Originale HELLA Tilhengerinnretning / -tilleggsdeler reservedeler bil
Bestselgere av Rør og slanger kategori
Originale HELLA Rør og slanger reservedeler bil
Bestselgere av Reparasjonssett kategori
Originale HELLA Reparasjonssett reservedeler bil
Bestselgere av Belysning kategori
Originale HELLA Belysning reservedeler bil

HELLA deler til bil katalog

Belysningsteknologi som et sterkt punkt

Konsernet Hella har i mer enn 100 år utviklet og produsert systemer og komponenter for elektronikk og belysning innen bilsegmentet. Med over 29.000 ansatte på mer enn 100 plasser i over 35 land rundt i verden, er Hella en av de største leverandører i verden på ettermarkedet. Det spesielle med Hella, er at selskapet kan levere til nesten alle kjøretøy på markedet. Dermed er den høykvalitets- og innovative belysningsteknologien tilgjengelig for nesten alle biler som finnes der ute. Når det gjelder belysning produserer Hella signallys, innvendig belysning og frontlykter. Innovative produkter på dagens reservedelsmarked er sensorstyrte frontlyssystemer som kan tilpasse seg vær- og kjøresituasjonen, samt blendingsfrie lyskastere. Hella ligger helt på toppen i markedet for kjøretøy-spesifikk belysning. Det er de som har den beste markedsdekningen. Derfor kan man trygt si at ingen av dem som setter pris på kvalitet og holdbarhet, vil unngå produktene fra Hella når det kommer til bilens belysning.

Service, kvalitet og miljø

Selskapets selverklærte og ultimate mål er høy kundetilfredshet og opprettholdelse av topp produktkvalitet. Hellas høyeste prioritet er førsteklasses kvalitet og referansepunktet for alle deres aktiviteter. Disse høye standarder stammer fra ansvaret Hella føler overfor kunder, arbeidstakere og leverandører. For å sikre at målene oppnås, ble det helhetlige konseptet Total Quality Management vedtatt. Med mer enn 5.600 ansatte innenfor forskning og utvikling er Hella blant de viktigste aktørene innen innovasjon i markedet. Dermed streber de kontinuerlig etter å forbedre sine produkter, prosesser og teknologier for å øke miljøvennligheten. Grønn design bistår med å sikre at stoffrestriksjoner, energieffektivitet og resirkuleringskrav alltid tas med i vurderingen under prosessen med produktutvikling. Viktige aspekter ved innovasjons- og utviklingsarbeidet reflekteres av reduksjon av forbruk og økt effektivitet. Det er tre optimaliseringsretninger som gjelder: kostnadsbesparelser for føreren ved å redusere drivstofforbruket, bevare ressursene og minimere utslipp av CO2.

Utvidelse av videre produktfelt

Under den jevne utviklingen av bedriften ble produkttilbudet også utvidet for å kunne være konkurransedyktig også innen andre områder. Innenfor segmentet Spare Parts driver Hella en av Europas største handelsorganisasjoner for kjøretøydeler, diagnostikk, tilbehør og tjenester. I segmentet for spesialapplikasjoner produserer Hella også produkter for spesielle kjøretøy samt helt uavhengige områder, inkludert industri- eller gatebelysning. Videre produserer joint venture-selskapetklimaanlegg, elektriske systemer og komplette kjøretøymoduler. Med tanke på disse forretningsområdene blir selskapets skala og markedsdekning helt åpenbar. For eksempel kan Hella tilby Hella en kraftig programvare for stadig økendevolum av reparasjoner, som involverer aktuatorer, styringsenheter og sensorer. Det viktigste og mest bemerkelsesverdige ved alle disse produktene, er den gjennomgående høye kvaliteten.