Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

ATE auto deler katalog

Topp produkter merker ATE
Bremsekloss sett ATE
757,46 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Bremseskive ATE
430,41 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Holder, håndbrekk kabel ATE
7,49 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Bremseskive ATE
812,08 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv

ATE bildeler i original kvalitet

ATE bildeler tilbud
Bestselgere av Støtdempere, fjærer, bladfjærer kategori
Originale ATE Støtdempere, fjærer, bladfjærer reservedeler bil
Bestselgere av Clutch / -deler kategori
Originale ATE Clutch / -deler reservedeler bil
Bestselgere av Oljer og væsker kategori
Originale ATE Oljer og væsker reservedeler bil
Bestselgere av Tilhengerinnretning / -tilleggsdeler kategori
Originale ATE Tilhengerinnretning / -tilleggsdeler reservedeler bil
Bestselgere av Sensorer, relèer, kontrollenheter kategori
Originale ATE Sensorer, relèer, kontrollenheter reservedeler bil
Bestselgere av Rør og slanger kategori
Originale ATE Rør og slanger reservedeler bil

ATE deler til bil katalog

Oppdag ATE-bremseklosser, bremseskiver og mye annet på bildelebutikken REXBO

REXBO presenterer med ATE en velkjent produsent av bremser, som i mer enn et århundre har vært på markedet. ATE produserer også, i tillegg til sports- og høyytelsesbremser, standardmodeller til en mengde typer kjøretøy og modeller. I nettbutikken Rexbo finner man et stort utvalg av bremseskiver og klosser. Det gjelder også koblingsdeler, slik som mastersylindre eller ATE slavesylindere.

Tradisjon og innovasjon: Dette er hva ATE har stått for, i mer enn 100 år

Suksesshistorien til ATE startet i 1906 da Alfred Teves, selskapets grunnlegger, startet sin egen virksomhet. Etter fem år senere startet Alfred Teves Maschinen- und Armaturenfabrik sitt virke. Fabrikkens ansatte var for det meste opptatt med produksjon av stempelringer og bremsesystemer. Litt senere var flere kjente bilprodusenter som Hansa, Audi og Wanderer, kunder av ATE. Motorsportsverdenen ble på midten av 30-tallet interessert i ATE-bremsesystemer.

I dag er Continental AG eier av ATE

Bremseeksperten fortsetter å utvikle og regelmessig presentere nye, innovative produkter. Bremseskiven PowerDisc er et godt eksempel på dette. ATE produserer i tillegg også boostere, bremsekraftregulatorer og bremsevæske, koblingskabler og slanger, så vel som hjulhastighetsfølere og ulike typer utstyr til bremsetesting.

Bestill keramiske bremseklosser og belagte bremseskiver og keramiske bremseklosser fra ATE direkte fra REXBO

ATE er i tillegg kjent for sine belagte bremseskiver, som også produseres for salg på ettermarkedet av selskapet. De korrosjonsbestandige bremseskivene har en miljøvennlig legering som gir en utmerket beskyttelse mot rust. Videre tilbyr produsenten ATE keramiske bremseklosser som er spesielt holdbare og rene. Takket være innovativ fiberteknologi lager forbindelsen som brukes i bremseklossene en slitesterk film direkte på bremseskiven under hver oppbremsing. Som resultat foregår bremsingen på filmen snarere enn på skiven. En stor fordel er at slitasjen på bremseskiven minimeras. Samtidig beskytter de keramiske bremseklossene mot errosjon av skivene.

Kvaliteten på bremser fra ATE går langt utover den påkrevde standarden

Med mer enn 9000 ulike varer er produktspekteret fra ATE på REXBO-butikken spesielt variert og stort. Vårt utvalg omfatter både resirkulerbare deler og nye deler. Kvalitet og sikkerhet utmerker seg straks. Dette er delvis på grunn av at ATE alltid sørger for å overgå de foreskrevne standardkravene. Under testing av produkter kontrolleres slitasje og støy fra bremsene. ATE overgår regelmessig EUs krav til bremseklosser (ECE R-90), som tillater maksimalt avvik på 15 prosent på bremseytelsen sammenlignet med produsentenes kvalitet på originalutstyr. Med originale bremseklosser fra ATE kan kundene være sikre: de overstiger eller samsvarer med kvaliteten på originale deler.