Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

MANN-FILTER auto deler katalog

Topp produkter merker MANN-FILTER
Oljefilter MANN-FILTER
145,07 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Kupefilter MANN-FILTER
226,61 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Drivstoffilter MANN-FILTER
207,13 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Oljefilter MANN-FILTER
124,96 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv

MANN-FILTER bildeler i original kvalitet

MANN-FILTER bildeler tilbud
Bestselgere av Motor kategori
Originale MANN-FILTER Motor reservedeler bil
Bestselgere av Filter kategori
Originale MANN-FILTER Filter reservedeler bil
Bestselgere av Støtdempere, fjærer, bladfjærer kategori
Originale MANN-FILTER Støtdempere, fjærer, bladfjærer reservedeler bil
Bestselgere av Gir kategori
Originale MANN-FILTER Gir reservedeler bil

MANN-FILTER deler til bil katalog

Neste til feilfri produksjon

Mann-Filter er en del av Mann + Hummel-selskapet og er premium-merket tilgjengelig for nesten alle typer kjøretøy på det globale ettermarkedet. Kvalitet kombinert med en perfekt blanding av miljømessige og økonomiske parametre gjør Mann-Filters produkter noe spesielt på ettermarkedet. Rundt 800 ansatte i selskapets forsknings- og utviklingsavdeling jobber kontinuerlig med nye funksjoner, forbedringer og innovasjoner. Det faktum at selskapet har over 3000 patenter og patentsøknader, demonstrerer og beviser viktigheten av utvikling i selskapet. Komplett kvalitetsstyring gjennomføres gjennom hele utviklingsprosessen, fra den opprinnelige ideen til lansering i masseproduksjon. Dette sikrer at de høye kravene til kundene blir oppfylt. Alle Mann-Filters produksjonsprosesser er nettopp definert for hvert produkt og er delt inn i tre kategorier: grunnleggende prosesser, sentrale prosesser og kjerneprosesser. Hvert trinn i produksjonen av et filter er utformet for å eliminere feil. Tilgjengelighet, levering og logistikk av de distribuerte produktene er tilleggsaspekter som selskapet vurderer å være viktig. Med leveranseandelen på 95% har Mann-Filter en ledende posisjon på ettermarkedet.

Sertifisert topp kvalitet med maksimal sikkerhet

Filtre er slags de stille helter i det daglige billivet: du kan ikke se eller høre dem - og likevel lever de konsekvent deres beste ytelse. Som rengjøringsutstyr har de en avgjørende innvirkning på funksjonaliteten og levetiden til moderne motorer. Mann-Filtre har tatt på seg denne krevende oppgaven. Selskapet produserer filtre for luftrensingssystemer (kabinfiltre, luftfiltre), væskefilteringssystemer (oljefiltre, drivstoffilter), sugesystemer og delsystemer. Siden alle disse filtrene er under konstant bruk, er høy kvalitet av avgjørende betydning. Det er imidlertid ikke lett å bestemme kvaliteten på et filter fra utsiden. Derfor er det viktig å stole på sertifisert topp kvalitet og maksimal sikkerhet.

Konstant kvalitetskontroll

Mannfiltre samsvarer alltid med OE kvalitet. Dette sikres jevnlig gjennom sertifiseringsrevisjoner av et uavhengig institutt. Disse revisjonene overholder den verdensomspennende TS 16949-standarden. Videre er testutstyr som bruker state-of-the-art teknologi allerede brukt så tidlig som i utviklingsstadiet. Prototyper gjennomgår mange funksjonelle og utholdenhetstester. Først når de overføres, leveres prototyper til produksjonssteder i henhold til de sentrale kravene til verdensomspennende produksjon. Men hos Mann-Filter er kvaliteten ikke begrenset med selve produktet, men inkluderer også service og personlig rådgivning. Selskapets motto er at et kvalitetsprodukt selvfølgelig også innebærer en høykvalitets service.