Kjøp Stabstag, Lenkearm fra Understell og bærearmer i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Understell og bærearmer katalog

Understell og bærearmer reservedel bestselgere
Originale Stabilisatorstag bak og foran til bilen

Stabilisatorstag produsent

FEBI BILSTEIN Stabilisatorstag foran venstre av høy kvalitet
A.B.S. Stabilisatorstag foran venstre av høy kvalitet
RIDEX Stabilisatorstag foran venstre av høy kvalitet
MAPCO Stabilisatorstag foran venstre av høy kvalitet
VAICO Stabilisatorstag foran venstre av høy kvalitet
Stabstag SKF foran høyre til en lav pris
Stabstag STARK foran høyre til en lav pris
Stabstag MONROE foran høyre til en lav pris
Stabstag TRW foran høyre til en lav pris
Stabstag TOPRAN foran høyre til en lav pris

Kjøp Stabstag bak og foran til bilen billig på nett

Lenkearmer er fjærings komponenter som forsikrer kjøretøyets manøvrerbarhet, stabilitet og styreevne. De forsikrer en stabil kobling mellom stabilisatorstaget til styrespindelen eller hjulnavet. De tillater begrenset mobilitet av sammenhørende elementer og har en dempende funksjon. Disse bildelene skal skiftes ut ved hver kjørelengde på 30,000 til 50,000 kilometer.

Hva du bør vite om utskifting av lenkearmer

  1. Feilfunksjon hos komponentene påvirker, over alt annet, vei ytelsen til kjøretøyet: den kan dra til en side eller bli mindre stabil under svinging. Under manøvrering og bremsing, vil kjøretøyets karosseri vugge betraktelig. Når kjøretøyet kjøres over ujevne overflater, kan en bankelyd høres fra fjæringssystemet.
  2. Utskifting av disse komponentene er best å gjøre på et bilverksted: operasjonen er ganske arbeidskrevende og krever at man plasserer kjøretøyet på en løftebukk eller over en inspeksjonsgrav.
  3. Det er også anbefalt å skifte ut stabilisatorstag foringene som fester den til kjøretøyets understell eller ramme. Som lenkene, arbeider de under aggressive forhold og er eksponert for konstante vibrasjons belastninger og et korroderende miljø.
  4. Disse bildelene må byttes ut i par for hver aksling. For å spare ved kjøp av reservedelene, legg inn din bestilling for lenkearmer i vår nettbutikk. Rimelige priser, flere kampanjer og muligheten for fri frakt vil hjelpe deg å ta service på kjøretøyet ditt på en bedre måte og billigere.
  5. Levetiden på komponentene avhenger svært på kjøreforholdene til kjøretøyet. For å unngå å måtte erstatte de før tiden er inne, prøv å kjør forsiktig og sikkert, senk farten når du passerer forandringer i veibanen og dammer, ikke overlast bagasjerommet. Kjøp kun høykvalitets komponenter og la monteringsjobben bli gjort av profesjonelle.

Lenkearm autodeler på tilbud