Kjøp Bærearm, Bærebro, Styrearm, Opphengsarmer fra Understell og bærearmer i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Understell og bærearmer katalog

Styrearm produsent

FEBI BILSTEIN Bærearm venstre og høyre av høy kvalitet
A.B.S. Bærearm venstre og høyre av høy kvalitet
RIDEX Bærearm venstre og høyre av høy kvalitet
MAPCO Bærearm venstre og høyre av høy kvalitet
VAICO Bærearm venstre og høyre av høy kvalitet
Bærearm SKF bak og foran til en lav pris
Bærearm STARK bak og foran til en lav pris
Bærearm MONROE bak og foran til en lav pris
Bærearm TRW bak og foran til en lav pris
Bærearm TOPRAN bak og foran til en lav pris

Kjøp Opphengsarmer bak og foran til bilen billig på nett

Opphengsarmer gjør det mulig for hjulene å være i riktig posisjon i forhold til bilens karosseri. Disse komponentene brukes for å tilkoble andre fjæringselementer til karosseriet eller rammen. DIsse komponentene absorberer delvis svingningen som oppstår når man kjører over humper. Den gjennomsnittlige levetiden på disse komponentene er omkring 60,000 - 80,000 kilometer.

Hva du bør vite om utskifting av opphengsarmer

  1. Feilfunksjon hos komponenten viser seg ofte ved banke eller hvinelyder som kommer fra undersiden av bilen, spesielt gjennom vertikale bevegelser av karosseriet. Kjøretøyet kan dra mot en side under kjøring. I tillegg blir hjulene forskjøvet, noe som blir oppdaget ved vibrasjon under bevegelse og ujevn slitasje på dekkene. Styring og manøvrering blir også forverret.
  2. Utskiftings prosedyren avhenger av typen komponent. Disse bildelene har vanligvis to, tre og fire festepunkter. I tillegg kan de være festet til andre elementer av fjæringssystemet gjennom foringer eller kuleledd, som også angir hvordan prosedyren skal utføres.
  3. Det er anbefalt å få disse bildelene skiftet på et bilverksted. Man trenger en løftebukk eller jekk for denne jobben. Å presse foringer og kuleledd inn og ut krever spesialverktøy. I tillegg skal det utføres en hjulstillingskontroll etter montering av komponentene, noe som krever en spesiell plattform.
  4. Komponentene skal alltid erstattes samtidig med foringer og kuleledd. Det er også anbefalt å få nye bolter montert.
  5. For å øke levetiden av komponentene må du prøve å kjøre forsiktig, senke farten før hull i veien og andre hindringer. Ikke overlast bilen. Kjøp opphengsarmer fra vår nettbutikk: vi er klare til å bekrefte den overlegne kvaliteten av hver bildel med langtids garanti. Husk: hvis brukt riktig, kan selv rimelige reservedeler vare i mange år.

Bærearm autodeler på tilbud