Kjøp Luftfilter fra Filter i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Luftfilter produsent

BOSCH Luftfilter av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Luftfilter av høy kvalitet
RIDEX Luftfilter av høy kvalitet
MAPCO Luftfilter av høy kvalitet
VAICO Luftfilter av høy kvalitet
Luftfilter STARK til en lav pris
Luftfilter MANN-FILTER til en lav pris
Luftfilter VALEO til en lav pris
Luftfilter TOPRAN til en lav pris
Luftfilter SWAG til en lav pris

Kjøp Luftfilter til bilen billig på nett

Luftfiltre er del av luftinntakssystemet. De renser luften som brukes for å konstruere en luft-drivstoffblanding. De reduserer risiko for slipende partikler fra å komme inn i sylindrene til motoren, som i sin tur forhindrer tidlig slitasje av sylindrene og stemplene. Gjennomsnittlig levetid på de mekaniske rense elementene er en kjørelengde på 10,000 til 15,000 kilometer. For sportsluftfilter er levetiden en kjørelengde på 30,000 til 50,000 kilometer.

Hva du trenger å vite om utskifting av luftfilter

  1. Symptomene på blokkering eller mekanisk skade på disse komponentene er et økt drivstofforbruk, redusert motorkraft, problemer med å starte motoren og svart røyk som kommer fra eksosrøret. ”Sjekk Motor” varsellampen kan også blinke på instrumentpanelet.
  2. Du kan erstatte denne bildelen på egen hånd. Prosedyren varierer i forhold til modellen og er vanligvis spesifisert i kjøretøyets manual. Kun skift ut delen når motoren er kald.
  3. For demontering må du velge verktøyene som tilsvarer typen av festeelementer som brukes for å feste dekselet. Filter av panel type fjernes som regel med et Phillips skrujern. Og hvis det er et ring-type filter så er det sannsynlig at du trenger en fastnøkkel med en passende størrelse.
  4. Designet på noen kjøretøy krever at du bytter ut det sekundære luftfilteret samtidig med turboens luftfilter. Ved å bestille alle disse tingene sammen fra en nettbutikk, vil du spare penger på frakt.
  5. Hvis kjøretøyet ditt jevnlig brukes i et støvete miljø, er det anbefalt å bestille luftfilter med forfilter. Sistnevnte fjerner store partikler, noe som hjelper til med å øke levetiden på hovedkomponentene.
  6. Prøv å la være å kjøre over dype dammer. I et slikt tilfelle kan filterelementet bli gjennomtrukket med vann, noe som vil kreve at du monterer et nytt filter før du vanligvis må bytte det ut.

Luftfilter autodeler på tilbud