Kjøp Oljefilter fra Filter i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Oljefilter produsent

BOSCH Oljefilter av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Oljefilter av høy kvalitet
RIDEX Oljefilter av høy kvalitet
MAPCO Oljefilter av høy kvalitet
VAICO Oljefilter av høy kvalitet
Oljefilter STARK til en lav pris
Oljefilter MANN-FILTER til en lav pris
Oljefilter VALEO til en lav pris
Oljefilter TOPRAN til en lav pris
Oljefilter SWAG til en lav pris

Kjøp Oljefilter til bilen billig på nett

Oljefilter renser motorolje for urenheter. Gjennomsnittlig levetid på disse bildelene er 10,000 til 15,000 kilometer kjørelengde.

Hva du trenger å vite om utskifting av oljefilter

  1. Lavt trykk hos motoroljen kan være et tegn på tette filtreringselementer. Dette er indikert ved at samsvarende varsellys vil lyse opp på instrumentpanelet.
  2. Hvis du skal ha på ny olje i systemet, bør du også kjøpe et oljefilter og en pakning for å bytte de ut sammen. I noen tilfeller kan tetningen selges for seg selv til en lav pris. Kun bruk smøremiddel som anbefales fra produsenten.
  3. Hvis du skal bytte ut komponentene selv, bruk beskyttende hansker for å forhindre huden fra kontakt med skadelige stoffer. Arbeidet krever vanligvis noe for å løfte kjøretøyet og en beholder for å tømme det gamle smøremiddelet i.
  4. Som regel må noen andre komponenter demonteres for å gå tilgang til denne bildelen. Bruk skrujern og tenger som har passende fasong. Tappepluggen løsnes med en ringnøkkel med en samsvarende størrelse, og komponenten fjernes deretter med en oljefilternøkkel eller en spesiell avdrager.
  5. Hvis komponenten skiftes ut som en sammensetning, skruer du rett og slett inn en ny i stedet for den gamle. Hvis kun det utskiftbare filterelementet skal installeres, må du først demontere huset, ta ut den tette innsatsen , sette inn et nytt et og sette alle delene sammen igjen.
  6. Bruken av høykvalitets drivstoff forlenger levetiden på oljen og filterelementet. Dette fører til at du unngår akselerert forurensning av både motoren og smøremiddelet.

Oljefilter autodeler på tilbud