Kjøp Fjærbein, Støtdempere fra Støtdempere, fjærer, bladfjærer i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Støtdempere, fjærer, bladfjærer katalog

Støtdemper produsent

FEBI BILSTEIN Støtdemper bak av høy kvalitet
RIDEX Støtdemper bak av høy kvalitet
MAPCO Støtdemper bak av høy kvalitet
VAICO Støtdemper bak av høy kvalitet
STARK Støtdemper bak av høy kvalitet
Fjærbein MONROE bak og foran til en lav pris
Fjærbein SACHS bak og foran til en lav pris
Fjærbein TRW bak og foran til en lav pris
Fjærbein TOPRAN bak og foran til en lav pris
Fjærbein SWAG bak og foran til en lav pris

Kjøp Fjærbein bak og foran til bilen billig på nett

Støtdempere hjelper til med å redusere karosseri svigninger under drift av kjøretøyet. De holder en stabil kontakt av hjulene med veibanen, som gjør bruk av kjøretøyet ditt mer komfortabelt og trygt. Gjennomsnittlig levetid er en kjørelengde på 100,000 til 120,000 kilometer.

Hva man bør vite om utskifting av støtdempere

  1. Svikt av disse bildelene indikeres ved vibrasjoner i karosseriet når kjøretøyet beveger seg,ved karosseri krengning under svingning, og nedsatt styreevne. Når kjøretøyet brukes på en ujevn overflate, kan bankelyder høres fra fjæringen. Ujevn dekkslitasje er også et symptom på dårlig tilstand av disse komponentene.
  2. Det er anbefalt å gi denne jobben for utskifting av komponenter til spesialister. For det første krever sikkert arbeid med fjærene en spesiell stasjonær hydraulisk fjærklemme. Dessuten kan hjulstilling kreves å utføres etter montering av nye reservedeler. Nødvendigheten for denne prosedyren er bestemt ved typen fjæringssystem kjøretøyet har.
  3. Hvis du har bestemt deg for å utføre jobben selv, husk at “twin-tube” støtdempere må primes (pumpes) før montering. “Mono-tube” komponenter krever vanligvis ikke denne prosedyren.
  4. Disse bildelene må skiftes ut i par for hver aksling. Hvis du ikke gjør det kan det betraktelig forverre styreevnen til bilen.
  5. Hvis du skal kjøpe støtdempere på nett, legg inn en bestilling for støvmansjetter og også anslagsbuffer. Alle disse reservedelene må monteres samtidig.
  6. Etter at kjøretøyet har stått parkert over en lengre periode ved lave temperaturer, er det anbefalt å kjøre med lav fart en god stund for å gjenopprette funksjonen av støtdemperne. Slik forebyggende tiltak vil ha positiv effekt på levetiden hos disse delene.

Støtdempere autodeler på tilbud