Kjøp Hjullagersett fra Lagre i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Hjullagersett produsent

BOSCH Hjullager bak og foran av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Hjullager bak og foran av høy kvalitet
A.B.S. Hjullager bak og foran av høy kvalitet
RIDEX Hjullager bak og foran av høy kvalitet
MAPCO Hjullager bak og foran av høy kvalitet
Hjullagersett VAICO bak venstre høyre til en lav pris
Hjullagersett SKF bak venstre høyre til en lav pris
Hjullagersett STARK bak venstre høyre til en lav pris
Hjullagersett TOPRAN bak venstre høyre til en lav pris
Hjullagersett ELRING bak venstre høyre til en lav pris

Kjøp Hjullager bak og foran til bilen billig på nett

Hjullager kreves for å forsikre uniform rotasjon av hjulet rundt sin egen akse. Levetiden er vanligvis en kjørelengde på 100,000 - 150,000 kilometer.

Hva du bør vite om utskifting av et hjullager

  1. Et vanlig symptom på svikt hos denne bildelen er en durelyd. I tillegg kan vibrasjon føles i kupéen.
  2. Installering av dette elementet er bedre å overlate til spesialister på et bilverksted. En løftemekanisme er nødevendig for denne jobben. Dessuten kan feil under montering, for eksempel det å bruke feil moment eller en uheldig skade føre til for tidlig svikt av komponenten.
  3. For å demontere denne bildelen trenger man en spesial avdrager. Med et slikt verktøy kan jobben gjøres så forsiktig som mulig uten å skade monteringssetet. Dette vil forlenge levetiden på den nye reservedelen. For å fjerne komponenten må du ikke bruke skarpe objekter eller en drill.
  4. For korrekt montering av komponenten er det anbefalt å kjøpe hjullageret sammen med tetninger og festeelementer som også må skiftes ut. I tillegg følger det ofte med et spesielt smøremiddel med slike sett. I vår butikk kan du bestille et sett som perfekt vil passe med spesifikasjonene hos din bil, på nett.
  5. Til forskjell fra mange andre fjæring elementer, kan disse bildelene erstattes hver for seg, ikke nødvendigvis i par for hver aksling.
  6. Risikoen for akselerert komponent slitasje kan reduseres ved å unngå harde nedbremsinger. Dessuten bør disse bildelene smøres inn i fett fra tid til annen. Ved valg av smøremiddel bør du huske at den bør holde alle sine opprinnelige egenskaper ved høye temperaturer. Dette er fordi komponentene opphetes drastisk under drift.

Hjullagersett autodeler på tilbud