Oljer og væsker reservedelsbutikk - kjøp bildeler fra velkjente produsenter i originalkvalitet på nett til lave priser
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Oljer og væsker delekatalog

Oljer og væsker reservedeler tilgjengelig for disse bilmerkene

Oljer og væsker til VW til en lav pris
Oljer og væsker til VW biler
Alle modeller
Oljer og væsker til MERCEDES-BENZ til en lav pris
Oljer og væsker til MERCEDES-BENZ biler
Alle modeller
Oljer og væsker til BMW til en lav pris
Oljer og væsker til BMW biler
Alle modeller
Oljer og væsker til TOYOTA til en lav pris
Oljer og væsker til TOYOTA biler
Alle modeller
Oljer og væsker til AUDI til en lav pris
Bilen Oljer og væsker til AUDI
Alle modeller
Oljer og væsker til VOLVO til en lav pris
Bilen Oljer og væsker til VOLVO
Alle modeller
Oljer og væsker til FORD til en lav pris
Bilen Oljer og væsker til FORD
Alle modeller
Oljer og væsker til NISSAN til en lav pris
Bilen Oljer og væsker til NISSAN
Alle modeller
Reservedeler tilbud i kategorien Oljer og væsker

Oljer og væsker - Viktig reservedelsgruppe hos en bil

Oljer og tekniske væsker er kjemikalier som sørger for at viktige komponenter og enheter er i drift. De inkluderer smøremidler som forhindrer abrasjon og overoppheting av kontaktflater, bremsevæsker som overfører kraften fra hovedsylinder til utløsere, kjølevæske som fjerner varmen fra motoren og andre mekanismer, samt spylervæske som tåler kulde godt og som brukes til å vaske frontruten og hovedlys.

Viktig informasjon om oljer og tekniske væsker

  • Ytelsen til smøremidler og andre produkter i denne kategorien forringes over tid. Derfor har de fleste produktene en streng plan for når de skal byttes. For eksempel, motoroljer bør byttes hver 10 000-15 000 km, frostvæske en gang hvert 2 - 4 år og bremsevæske en gang hvert 2. år. Mer detaljert informasjon finnes i kjøretøyets tekniske dokumentasjon.
  • Væskene bør kun etterfylles til anbefalt nivå. Nivået til væskene bør sjekkes hyppig, så ofte som en gang i måneden for mange komponenter.
  • Hvis du ønsker å bytte ut en av disse væskene, anbefales det å besøke et reparasjonsverksted. Prosessen er tidkrevende og krever ofte at andre komponenter må byttes ut. Det kan også være nødvendig å skylle systemet, noe som krever spesialutstyr og andre bilpleieprodukter. Systemet må luftes for å fjerne luft fra rørledningen når arbeidet er fullført.
  • Sjekk om du trenger andre reservedeler før du bestiller oljer og tekniske væsker. For eksempel, du må installere nye oljefiltre og pakning til oljeplugg når du skal skifte olje. Nye klemmer og slanger kan bli nødvendig til kjølesystemet.
  • Når du velger smøremidler og andre varer i denne kategorien, anbefales det på det sterkeste at du velger produkter som samsvarer med spesifikasjonene til kjøretøyet ditt. Det er kun disse produktene som kan sikre effektiv drift av tilhørende systemer. Et overopphetet system reduserer effektiviteten til kjølevæske, bremsevæske og motor- og girolje. Bruk tilsetninger med forsiktighet, ettersom de kan forårsake for tidlig feil på motor, girkasse, drivstoffsystem, motorsmøring og kjølesystem.