Kjøp Motorolje fra Oljer og væsker i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Oljer og væsker katalog

Oljer og væsker reservedel bestselgere
Originale Motorolje bensin og diesel til bilen

Motorolje produsent

FEBI BILSTEIN Motorolje bensin og diesel av høy kvalitet
VAICO Motorolje bensin og diesel av høy kvalitet
SWAG Motorolje bensin og diesel av høy kvalitet
CASTROL Motorolje bensin og diesel av høy kvalitet
KAMOKA Motorolje bensin og diesel av høy kvalitet
Motorolje CHAMPION LUBRICANTS diesel og bensin til en lav pris
Motorolje ACKOJA diesel og bensin til en lav pris
Motorolje DYNAMAX diesel og bensin til en lav pris
Motorolje KROON OIL diesel og bensin til en lav pris
Motorolje Dr!ve+ diesel og bensin til en lav pris

Kjøp Motorolje diesel og bensin til bilen billig på nett

Motorolje brukes for å redusere friksjon og fjerne overflødig varme fra deler i kontakt i motoren og relaterte enheter. I tillegg forsegler den mellomrommene og forsikrer riktig kompresjon i sylindrene hos motoren, fjerner sot og smuss fra overflaten av dens elementer. Den forblir funksjonell i rundt 10,000 til 15,000 kilometer kjørelengde. Men, dette er bare generell veiledning, siden levetiden avhenger svært på kjøreforholdene og på baseoljen.

Hva du trenger å vite om utskifting av motorolje

  1. Noen ganger er sjåføren ikke klar over at levetiden på smøringen har gått over tiden. Faktisk kan oljetrykks varsellampen, eller Sjekk Motor lampen slå seg på med forsinkelse, når motoren og dens komponenter allerede er betraktelig utslitte. I noen tilfeller kan problemene med olje inntaket være årsak til problemer med motor start. I tillegg kan svarte avleiringer eller skum sees på oljepåfyllingslokket. Derfor bør du jevnlig, omtrent en gang i uken, sjekke tilstanden til oljen i smøresystemet. For å gjøre dette, ta en dråpe olje på et rent hvitt papir plassert på en flat overflate. Etter 10-15, se på formen og fargen på flekken. Svart farge, solid struktur og partikler av metall i sentrum av flekken betyr at du må skifte motoroljen raskt.
  2. I de fleste tilfeller er det forbudt å blande smøremidler med forskjellig baseoljer. Hvis du har kjøpe motorolje med forskjellig komposisjon fra den du brukte før, kan du må flushe systemet.
  3. Det er bedre å erstatte motorolje på et bilverksted på grunn av at denne prosessen inkluderer arbeidskrevende montering av et nytt oljefilter.
  4. Under erstatting av oljen i smøresystemet, bør en ny pakning på bunnpluggen bli montert, siden den skal kun brukes en gang.
  5. For å beskytte smøringen fra å miste sine egenskaper for tidlig, prøv å kun bruke drivstoff av høy kvalitet og ta skikkelig vare på tilstanden til motoren, smøresystemet, og drivstofftilførsel systemet. Unngå å kjøre for fort: når du kjører i hastigheter på 80 til 100 km/t, er risikoen for å overopphete motoren minimal. I tillegg bør du bruke forskjellige tilsetningsstoffer med forsiktighet, siden feilbruk kan resultere, ikke bare i at smøremiddelet forandrer egenskaper, men også tidlig slitasje på motoren.

Motorolje autodeler på tilbud