Kjøp Indre styreledd, Aksialledd fra Styring i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Styrestang produsent

FEBI BILSTEIN Styrestang av høy kvalitet
A.B.S. Styrestang av høy kvalitet
RIDEX Styrestang av høy kvalitet
MAPCO Styrestang av høy kvalitet
VAICO Styrestang av høy kvalitet
Indre styreledd SKF til en lav pris
Indre styreledd STARK til en lav pris
Indre styreledd MONROE til en lav pris
Indre styreledd TRW til en lav pris
Indre styreledd TOPRAN til en lav pris

Kjøp Indre styreledd til bilen billig på nett

Styrestag overfører kraft fra rattet til hjulene og opprettholder den nødvendige styrevinkelen under manøvrering. Disse komponentene har ingen spesifisert levetid. Tilstanden skal sjekkes under den rutinemessige inspeksjonen.

Hva du trenger å vite om utskifting av styrestag

  1. Svikt indikeres oftest ved en bankelyd som kommer fra hjulopphenget under drift av kjøretøyet, ved forverret stabilitet, vibrasjon og overdreven dødgang hos rattet. Dessuten kan inspeksjon av enheten avsløre dødgang i endeleddene på styrestaget.
  2. Når symptomer på svikt oppstår, bestill et styrestag og kontakt et bilverksted for montering. Enkelt og trygt arbeid krever spesialutstyr, inkludert utstyr for å løfte kjøretøyet.
  3. Prosessen av å fjerne en gammel komponent kan være vanskelig på grunn av rust. For å ta vekk komponenten forsiktig, forbehandler spesialister koblingene med et antirustmiddel.
  4. I de fleste tilfeller, må en spesial avdrager brukes. Etter utskifting av komponenten, må det utføres en forstillingskontroll.
  5. Når kjøretøyet brukes på dårlige veier er det anbefalt å unngå høye hastigheter og å kjøre forsiktig over hindringer. For eksempel, man bør være ekstra forsiktig når man kjører over togskinner. Dette hjelper til å forlenge levetiden av komponentene.
  6. Sjekk tilstanden av styrestagets endeledd-støvmansjetter fra tid til annen. Ved funn av defekter bør du bestille de fra vår nettbutikk så raskt som mulig. Komponentene er relativt rimelige og , når de erstattes i tide, forminsker de risikoen for at slipende partikler og vann kommer inn i mekanismen.

Aksialledd autodeler på tilbud