Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

MONROE auto deler katalog

Topp produkter merker MONROE
Stabilisatorstag MONROE
150,58 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Støtdemper MONROE
709,15 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Støvkappe, støtdemper MONROE
193,66 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv
Støtdemper MONROE
473,39 kr
Inkl. 25% mva.,
ekskl. Frakt Legg I kurv

MONROE bildeler i original kvalitet

MONROE bildeler tilbud
Bestselgere av Bremseanlegg kategori
Originale MONROE Bremseanlegg reservedeler bil
Bestselgere av Karosserideler, lys, speile kategori
Originale MONROE Karosserideler, lys, speile reservedeler bil
Bestselgere av Understell og bærearmer kategori
Originale MONROE Understell og bærearmer reservedeler bil
Bestselgere av Støtdempere, fjærer, bladfjærer kategori
Originale MONROE Støtdempere, fjærer, bladfjærer reservedeler bil
Bestselgere av Interiør og komfort kategori
Originale MONROE Interiør og komfort reservedeler bil

MONROE deler til bil katalog

Verdensledende

Monroe har utviklet seg til å bli en av bilindustriens ledende produsenter, leverandører og utviklere av produkter for utslippskontroll og fjæring for det originale utstyrsmarkedet etter Tennecos uavhengighet i 1999. Den geografiske tilstedeværelsen gjør at Tenneco (Monroe) dekker et bredt spekter av markeder, og kan dermed levere til et uendelig antall med kunder. Nå for tiden har 24.000 trente ansatte ved mer enn 80 produksjonssteder over hele verden ansvaret for utvikling av innovative produkter, forbedring av eksisterende og levering av dem til sluttbrukeren i rett tid. Tennecos fremtid som verdensledende synes også å være sikret; og tatt i betraktning at de nye forskriftene og standardene skal tre i kraft i løpet av de neste fem årene, vil det være av betydelig interesse for sluttbrukerne å tilpasse sine kjøretøy slik at de kan imøtekomme disse strenge standardene. Tenneco befestet tidlig denne trenden og startet å utvikle produkter som oppfyller disse kravene. Således er produkter fra Monroe et godt alternativ, ikke kun på grunn av deres høye kvalitet og 2 års garanti.

Suksess gjennom erfaring og faglig utvikling

Gjennom mange år har Monroe hatt som høyeste prioritet å sikre høy kvalitet på produkter, produktteknologi og kundetilfredshet. Atter en gang viser denne strategien hvor gode innovasjoner er på lang sikt. På 14 tekniske Research & Development-sentre i hele verden blir det hele tiden utviklet nye innovasjoner og løsninger. Utviklingen hos Tenneco stanser imidlertid ikke på produktnivå, siden selskapet også legger stor vekt på å trene opp de ansatte. Dermed består bedriften av et komplett team med dyktige arbeidere som regelmessig gjennomgår opplæring og videreutdanning. Denne sammensetningen av innovative produkter og kompetent kunnskap gjør Monroe til det som det er i dag.

Garantert kvalitet

Produktene fra Tennecos Monroe er anerkjent på markedet som teknologisk ledende når det kommer til å utstyre kjøretøy på fabrikkstadiet. Fjærer, stivere, kuler, støtdempere, komplett kulemonteringssett, styring og fjæringsdeler produseres i henhold til de høyeste industristandarder og de er alle kvalitetsprodukter med sertifisering. Tenneco er så selvsikker vedrørende sine produkter at selskapet ikke viker unna for å tilby en to års garanti.