Kjøp Bremseskiver fra Bremseanlegg i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Bremseskiver produsent

BOSCH Bremseskiver av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Bremseskiver av høy kvalitet
A.B.S. Bremseskiver av høy kvalitet
RIDEX Bremseskiver av høy kvalitet
MAPCO Bremseskiver av høy kvalitet
Bremseskiver VAICO til en lav pris
Bremseskiver BREMBO til en lav pris
Bremseskiver SKF til en lav pris
Bremseskiver ATE til en lav pris
Bremseskiver STARK til en lav pris

Kjøp Bremseskiver til bilen billig på nett

Bremseskiver gjør det mulig å senke farten og stoppe kjøretøyet ved friksjon som oppstår når bremseklossene trykkes inn mot dem. Gjennomsnittlig er levetiden 80,000 til 120,000 kilometer kjørelengde for komponentene for fremre aksel, og 130,000 til 170,000 for de bakre.

Hva du trenger å vite om bremseskive utskifting

  1. Utilfreds tilstand hos disse komponentene indikeres ved at kjøretøyet drar til siden under bremsing. Drift av feilfungerende komponenter er også jevnlig etterfulgt med vibrasjon i bremsepedalen og en skrikelyd fra enheten.
  2. Utskifting av komponenten er ganske enkelt, så derfor med visse ferdigheter og passende utstyr, kan du erstatte dem selv. Husk at dette krever at du plasserer kjøretøyet på en løftebukk og fjerning av hjulene. Vanligvis vil du trenge fastnøkler med tilsvarende størrelse for å fjerne festeelementene. Og en C-skrutvinge kreves for å sikre bremseklossene.
  3. Disse komponentene må byttes ut i par for hver aksel. Så det er anbefalt å bestille et sett med bremseskiver fra en nettbutikk. I tillegg må nye bremseklosser monteres samtidig som skivene.
  4. For å unngå økt slitasje på komponentene, prøv å redusere sannsynligheten for at de overopphetes. Dette kan føre til deformering. Spesielt sett etter flere harde nedbremsinger, er det anbefalt å kjøle komponentene ned ved å kjøre flere titalls meter i lav hastighet.
  5. Ikke la kjøretøyet stå i ro på en plass hvor komponentene kan komme i kontakt med vann. Dette kan føre til at de deformeres på grunn av temperaturfall. Langvarig kontakt med vann kan også fremprovosere korrosjon hos elementene.

Bremseskiver autodeler på tilbud