Kjøp Bremseslange fra Bremseanlegg i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Bremseanlegg katalog

Bremseslange produsent

BOSCH Bremseslange foran venstre av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Bremseslange foran venstre av høy kvalitet
A.B.S. Bremseslange foran venstre av høy kvalitet
RIDEX Bremseslange foran venstre av høy kvalitet
MAPCO Bremseslange foran venstre av høy kvalitet
Bremseslange VAICO foran høyre til en lav pris
Bremseslange BREMBO foran høyre til en lav pris
Bremseslange ATE foran høyre til en lav pris
Bremseslange STARK foran høyre til en lav pris
Bremseslange TRW foran høyre til en lav pris

Kjøp Bremseslange bak og foran til bilen billig på nett

Bremseslanger er elementer som tilfører bremsevæsken som pumpes gjennom systemet til bremsesylindrene eller caliprene. Gjennomsnittlig levetid på disse bildelene er 100,000 kilometer eller 5 år med drift uavhengig av kjørelengde siden gummien de er laget av forverres over tiden.

Hva du trenger å vite om utskifting av bremseslanger

  1. Svikt hos komponenten kan indikeres med følgende symptomer: kjøretøyet drar til en side under bremsing, økt anstrengelse kreves for å trykke inn pedalen, bremsevæske lekkasje. Etter en lengre parkering kan spor fra lekkasje komme til syne under kjøretøyet i området rundt bremserørene. Komponentene skal inspiseres under hver utskifting av bremseklosser eller sko - cirka hver 25,000 til 30,000 kilometer med kjøring.
  2. Disse bildelene bør kun erstattes på et bilverksted. Etter utskifting må bremsene luftes. Husk: selv de minste feil under bremsereparasjoner kan føre til svikt og veiulykker.
  3. Komponentene skal erstattes som et sett. Hvis en slange er utslitt, er det sannsynlig at de andre også har sviktet. Under bestilling av bremseslanger i en nettbutikk, husk å sjekk om de passer til spesifikasjonene av ditt kjøretøy. Hvis du tviler på om du har valgt riktig del, kontakt spesialistene fra vår nett kundestøtte behandling for mer informasjon.
  4. For å unngå tidlig svikt av reservedelene du har kjøpt, ta valg ut i fra kjøretøyets kjøreforhold. For eksempel er konvensjonelle gummislanger ment for lavere belastninger enn forsterkede typer. Det er også viktig å huske at bremsevæsken samsvarer til den forventede belastningen på bremsesystemet. Ta i betraktning intervallen for utskifting. Husk at komponenten ikke skal vries under montering.

Bremseslange autodeler på tilbud