Kjøp Gassfjær bakluke fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Gassfjær bakluke produsent

FEBI BILSTEIN Bakluke demper av høy kvalitet
RIDEX Bakluke demper av høy kvalitet
MAPCO Bakluke demper av høy kvalitet
VAICO Bakluke demper av høy kvalitet
STARK Bakluke demper av høy kvalitet
Gassfjær bakluke MONROE til en lav pris
Gassfjær bakluke TOPRAN til en lav pris
Gassfjær bakluke SWAG til en lav pris
Gassfjær bakluke METZGER til en lav pris
Gassfjær bakluke JP GROUP til en lav pris

Kjøp Bakluke demper til bilen billig på nett

Gassfjærer brukes for å få enkel tilgang til ting som er under transport. De gjør det mulig å enkelt flytte på lokket begge veier og kan holde den i en åpen posisjon, noe som er praktisk for å laste bagasje eller å arbeide i bagasjerommet. De skiftes ut når de er slitte.

Hva du trenger å vite om utskifting av gassfjærer

  1. Sviktende komponenter kan enkelt oppdages ved nedsatt effektivitet. Et lokk som åpner seg brått, at det kan være umulig å holde det i låst posisjon eller vanskeligheter med å lukke det er alle tegn på at komponenten er utslitt. I noen tilfeller kan oljestriper oppstå på bildelens overflate.
  2. Metoden for montering av komponenten avhenger på designet. For eksempel kan fjærer med to tetninger monteres begge veier, og med en tetning - kun på den måten som er oppgitt av produsent.
  3. Du kan enkelt erstatte disse bildelene selv. Avhengig av typen festemåte, kan du trenge en åpen fastnøkkel, en unbrakopipe, nebbtang, en klemme, et flatt skrujern, og sikkerhets støtter. Preparer også litt silikon smørefett på forhånd. Før monteringen må gassfjæren primes. For å gjøre dette må du sette de i arbeidsposisjon, trykke inn staget til det stopper, holde det i den posisjonen i noen sekunder, og deretter slippe taket. Repeter disse handlingene 15 til 20 ganger.
  4. Disse bildelene må erstattes parvis på grunn av hvis en av dem svikter, vil den andre også sannsynligvis også snart svikte. Før du bestiller gassfjærer, sjekke om de passer til parametrene til kjøretøyet ditt, og hvor mye belastning de tåler.
  5. Levetiden på disse komponentene avhenger på arbeidsforholdene til delene. Hvis du ikke har brukt bagasjelokket over en lang periode, bør du åpne det sakte, uten å rykke, hvis ikke kan du komme til å skade fjærmekanismen. Hver gang det er kaldt vær, er det ikke anbefalt å løfte på lokket uten å forvarme motoren.

Gassfjær bakluke autodeler på tilbud