Kjøp Front kledning fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Front kledning produsent

VAICO Front kledning av høy kvalitet
VAN WEZEL Front kledning av høy kvalitet
JP GROUP Front kledning av høy kvalitet
JOHNS Front kledning av høy kvalitet
PRASCO Front kledning av høy kvalitet
Front kledning BLIC til en lav pris
Front kledning DIEDERICHS til en lav pris
Front kledning BUGIAD til en lav pris
Front kledning SIEGEL AUTOMOTIVE til en lav pris
Front kledning DPA til en lav pris

Kjøp Front kledning til bilen billig på nett

Radiatorens ramme brukes til å feste varmeveksleren. De holder også støtfangeren og frontlysene på plass. Levetiden for disse komponentene spesifiseres ikke.

Hva du bør vite om å skifte radiatorens ramme

  1. Tegn på strukturelle skader kan inkludere økt klaring mellom fremre deler av karosseriet og problemer med å lukke panseret. Skrangling kan høres fra der hvor komponenten er plassert når kjøretøyet er i bevegelse.
  2. Komponenten må erstattes på en servicestasjon, ettersom prosedyren vanligvis er arbeidskrevende. Noen ganger behøves også sveiseutstyr. Klips kan fjernes med en flat skrutrekker og bolter med skralle og pipebits. Når en ny komponent er installert, anbefales det å påføre litt tetningsmiddel på festene.
  3. Det er viktig å kontrollere tilstanden på nærliggende komponenter under arbeidet, særlig hvis kjøretøyet repareres etter en bilulykke. I nettbutikken vår kan du kjøpe ramme til radiator og andre komponenter til rimelige priser. I tillegg blir det enda mer kostnadseffektivt å handle på nett under kampanjer.
  4. Plasseringen av komponenten gjør den utsatt for smuss fra veien. For å forlenge levetiden til metalldelene, må de derfor behandles regelmessig med rusthindrende middel. Forsiktig kjøring bidrar til å forhindre at rammen blir deformert på grunn av støt.

Front kledning autodeler på tilbud