Kjøp Dører og tilbehør fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Dører og tilbehør produsent

FEBI BILSTEIN Dører og tilbehør av høy kvalitet
RIDEX Dører og tilbehør av høy kvalitet
VAICO Dører og tilbehør av høy kvalitet
VAN WEZEL Dører og tilbehør av høy kvalitet
TOPRAN Dører og tilbehør av høy kvalitet
Dører og tilbehør SWAG til en lav pris
Dører og tilbehør METZGER til en lav pris
Dører og tilbehør JP GROUP til en lav pris
Dører og tilbehør JOHNS til en lav pris
Dører og tilbehør PRASCO til en lav pris

Kjøp Dører og tilbehør til bilen billig på nett

Dører og tilhørende komponenter er deler av karosseriet, beregnet for å gi tilgang til kupeen. De gjør det mer komfortabelt for føreren og passasjerene å komme seg inn og ut. De beskytter også kjøretøyet mot uautorisert adgang. Komponentene må erstattes etterhvert som de slites ut.

Det du bør vite om å bytte dører og tilhørende komponenter

  1. Mange feil kan legges merke til visuelt: feil på lakken, sprekker og bulker på karosseri, tetning som flasser av og dør som henger ned. Feil på enkelte komponenter kan også indikeres av knirking når de åpnes, samt uvanlige lyder under kjøring. Vann, støv og kald luft kan trenge inn i kupeen gjennom tetningene i døren.
  2. Installeringsprosedyren avhenger i stor grad av design og hvilken type del det er. Erstatningen bør utføres på en servicestasjon. Det er svært arbeidskrevende prosess som omfatter montering av dørhåndtak, låser, lukkere, vinduer, tetninger og andre elementer, samt lakkering.
  3. Kontroller låser og tetninger før du kjøper dører og tilhørende komponenter, ettersom det kan være at de også må erstattes.
  4. Forsiktig håndtering, rettidig smøring av dørhengsler og låser, samt forsiktig kjøring, forlenger levetiden til komponentene betydelig.

Dører og tilbehør autodeler på tilbud