Kjøp Baklyspære fra Karosserideler, lys, speile i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosserideler, lys, speile katalog

Karosserideler, lys, speile reservedel bestselgere
Originale Baklyspære til bilen

Baklyspære produsent

BOSCH Baklyspære av høy kvalitet
FEBI BILSTEIN Baklyspære av høy kvalitet
VALEO Baklyspære av høy kvalitet
SWAG Baklyspære av høy kvalitet
JP GROUP Baklyspære av høy kvalitet
Baklyspære HELLA til en lav pris
Baklyspære LEMFÖRDER til en lav pris
Baklyspære VEMO til en lav pris
Baklyspære BERU til en lav pris
Baklyspære CHAMPION til en lav pris

Kjøp Baklyspære til bilen billig på nett

Lyspærer til baklys avgir lys for å varsle andre sjåfører om at kjøretøyet befinner seg på veien, samt om sjåførens intensjon om å endre retning eller stoppe. Disse lyskildene kan fungere i opptil 1000 timer: Det byttes imidlertid etterhvert som det oppstår feil.

Hva du bør vite om å skifte lyspærer til baklys

  1. Tegn på feil er utilstrekkelig med lys på veien, ustabilt lys eller at lyset mangler fullstendig. I tillegg kan en tilhørende varsellampe på dashbordet lyse opp.
  2. Hvis du har ferdigheter innen arbeid med elektrisk utstyr, kan du bytte disse belysningselementene selv. Du må koble fra den negative terminalen fra batteriet før du fjerner defekte komponenter. Skrutrekkere og pipenøkler behøves vanligvis til å fjerne festene. Ta på deg rene hansker før du installerer lyskilden i holderen.
  3. Defekt komponent må byttes så raskt som mulig, ettersom den i stor grad avgjør sikkerheten på veien. I nettbutikken vår kan du billig og raskt bestille lyspærer for baklys, samt få dem levert innen kort tid.
  4. Hvis du er forsiktig under installasjonen, bidrar det med å forlenge levetiden til disse komponentene. Især er det viktig å ikke berøre pæren med bare hender, uten hansker, og ikke bruke for mye kraft under installasjonen.

Baklyspære autodeler på tilbud