Kjøp Speilglass fra Karosseri i butikken
Merke
1
Modell
2
Motor (Type)
Motor (Type)
3

Alt kategorier i Karosseri katalog

Speilglass produsent

FEBI BILSTEIN Speilglass foran venstre høyre av høy kvalitet
RIDEX Speilglass foran venstre høyre av høy kvalitet
STARK Speilglass foran venstre høyre av høy kvalitet
VAN WEZEL Speilglass foran venstre høyre av høy kvalitet
TOPRAN Speilglass foran venstre høyre av høy kvalitet
Speilglass SWAG venstre og høyre til en lav pris
Speilglass JP GROUP venstre og høyre til en lav pris
Speilglass JOHNS venstre og høyre til en lav pris
Speilglass HELLA venstre og høyre til en lav pris
Speilglass TYC venstre og høyre til en lav pris

Kjøp Speilglass venstre og høyre til bilen billig på nett

Bakspeil glass gjør det mulig å observere trafikksituasjonen bak bilen, som fører til et økt nivå av sikkerhet under drift. Levetiden på speilene har ingen spesifikk tidsbegrensning: de byttes ut etter behov.

Hva du trenger å vite om utskifting av bakspeil glass

  1. Symptomene på dårlig tilstand av komponentene er sprekker, hakk, riper, flekker og formørking av glasset. Alle disse tingene er enkelt å se.
  2. Som regel kan du utføre utskiftingen på egen hånd. Vær ekstremt forsiktig, siden komponenten er skjør. Den reflektive delen skal tas ut med et verktøy for fjerning laget av plast, uten å demontere hele enheten. Det er ikke anbefalt å bruke et skrujern eller andre metallverktøy , rett og slett for å unngå unødvendig skade på speilglass huset.
  3. I de fleste tilfeller, kan du uten problemer kjøpe bakspeil glass separat fra speilglass huset. Akkurat nå kan du kikke i katalogen til vår nettbutikk og bestille på nett produktet som passer spesifikasjonene til ditt kjøretøy. Vennligst noter at for noen kjøretøy, kan det være at enhetene tilbys komplett.
  4. Hvis et optisk element begynner å svikte, er det ingen poeng i å erstatte det andre. Det er nok å kjøpe den reflektive delen for seg selv til en rimelig pris, og montere det.
  5. For å fjerne is på disse bildelene ved å smelte det vekk med en industriell varmluftspistol er ikke anbefalt. Temperaturen på varmluften er for høy og kan framprovosere sprekker på enheten. Forsøk på å fjerne isen med varmt vann eller skarpe objekter fører til samme konsekvens. Det er bedre å bruke spesialiserte kjemikalier, som også reduserer risikoen for formering av is igjen.

Speilglass autodeler på tilbud